Gæstebogen....
Dejligt med besøg på vores hjemmeside. Hvis du har tid og lyst, så skriv en hilsen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen....... :o)
Skrevet af Jorun Jacobsen, d. 01-02-2011
Hej I gæve jyske piger
En hilsen fra RH, hvor jeg er på nettet for at lede efter information omkring tarme GVH. I dukker skam op på første side på Google.....men, det er der jo ikke noget at sige til!!!! You have made "The Front Page" og jeg ved, at det ikke var lige det, der stod øverst på ønskelisten. Men ved I hvad....der er faktisk mange der ville have begået mord for det! Positive thinking og prøv altid at vende omstændighederne til din fordel (jeg tror næsten, at jeg taler lige så meget til mig selv lige nu).
I hvert fald mange tanker og kram fra os!
Kærlig hilsen Jorun


E-mail:
Skrevet af Lea, d. 28-01-2011
Kære Marie og Lene
Vi tænker på jer her fra Åbyhøj og håber på, det går bedre med Marie. De bedste ønsker om bedring fra Gudmor Lea og familie


E-mail:
Skrevet af Lea, d. 12-01-2011
Kære Marie og Lene.
Øv med helveds-ild og jeg krydser fingre for at behandlingen virker...snart. Hvor lyder jeres nytårsferie god. Dejligt for jer alle. De bedste hilsner og tanker fra Lea og familie


E-mail:
Skrevet af Bedstemoster Rita, d. 11-01-2011
Kære Lene og Marie. Godt at høre nyt fra jer igen, mange har spurgt til, hvordan I har det, så heldigvis vi har haft facebook til at følge jer. Ellers havde tlf. vist været rødglødende og optaget hele tiden, og det har I slet ikke tid til, ved vi godt!
God bedring og masser af knus til HELE familien.


E-mail:
Skrevet af Natalie Jakobsen, d. 21-09-2010
Hej familien Kragelund,
har hørt det går meget frem ad med Marie, og self. mange gode tanker her fra. og god bedring i fremtiden.
hils Nanna & Jonatan mange gange.
Natalie


E-mail:
Skrevet af Bedstemoster Rita, d. 16-09-2010
Kæreste Lene og Marie.
Blev SÅ GLAD over at læse beskeden på Facebook idag om, at I nu først skal til kontrol på Riget om 6 uger! Fremskridt der tæller, og får smilet frem! Det giver vist fornyede kræfter.. til træning med fysioterapeuten f.eks! Måske kan du stå på egne ben, når vi kommer næste gang, Marie? Tror det bliver november.
Knus og kram fra Normann og Rita
Knus også til de 2 dejlige store-søskende!!


E-mail:
Skrevet af Lone, d. 21-08-2010
Hej søde Lene.
Så er sommerferien ved at være slut - så nu må du til at skrive dagbog igen.
Det var så hyggelig at have Jonatan - og også dejligt lige at se Nanna - knus Lone


E-mail:
Skrevet af Bowler Bedste, d. 19-08-2010
Elverfolkets oprindelse
Engang kom Gud den almægtige på besøg hos Adam og Eva. De tog pænt imod og viste Gud rundt i huset. De viste også deres børn frem, og Gud syntes de var flinke børn. "Men sig mig", sagde Gud, "har du ikke flere børn, end dem du har vist mig?" "Nej," svarede Eva, men det var ikke hel sandt. Hun havde nemlig flere børn, men dem havde hun ikke nået at vaske inden, Gud dukkede op. Hun skammede sig over at vise dem frem, uvaskede som de var, og havde gemt dem af vejen. Dette vidste Gud selvfølgelig og sagde: "det der skal være skjult for mig, skal også være skjult for menneskene". De snavsede børn blev derfor usynlige for almindelige mennesker og boede i bakker og højdedrag, i huler og store sten. Fra dem stammer elverne, mens menneskene stammer fra de børn, som Eva viste Gud. Mennesker kan aldrig se elverne, medmindre disse selv vil have det, men de kan se menneskene og vise sig for dem, som de vil.
Det fortælles på Island. Kærlig hilsen Bowler Bedste.


E-mail:
Hjemmeside: www.amurwald.dk
Skrevet af Bedstemoster Rita, d. 04-08-2010
Kære Lene. God tur til Skanderborg, nyd det nu i fulde drag, og få ny energi med hjem.Det er fuldt fortjent,(efter 1½ år næsten)!! Din mor og moster Jane er heldigvis nogle gode afløsere, så også god fornøjelse til Marie, med 'feriedagene'.
Knuzz fra Rita og Normann


E-mail:
Skrevet af Grethe Østergaard, d. 26-07-2010
Hej Marie: Hjertelig tillykke med de 9 år. Vi håber du havde en dejlig dag og vi glæder os til snart at høre lidt fra jer. Intet nyt er forhåbentlig godt nyt. Knus til jer alle Grethe.


E-mail:
Skrevet af lea, d. 26-07-2010
Kære Marie.
Tilykke med fødselsdagen. Vi håber, du havde en dejlig dag med sang, gaver og din søde familie. Vi ønsker dig det bedste - så HIP HIP HURRA fra din Gudmor


E-mail:
Skrevet af Gitte Frost, d. 25-07-2010
Hej Marie;
Vi når det lige......du ønskes tillykke med din fødselsdag. Vi håber, at du har haft en god dag sammen med familien og råber et højt HURRA for dig. Vi håber, snart at se dig hjemme i Støvring. Sov godt og længe :). Knus fra frosterne


E-mail:
Skrevet af Inge , d. 25-07-2010
Sødeste Marie
Du ønskes at stort tillykke med din 9 - års fødselsdag.
Vi ville jo gerne have besøgt dig igår, men det var jo endnu bedre at du havde en lang god dag med at se på sejlskibe på campingpladsen sammen med hele familien.
Håber du får en rigtig god dag med gaver og sjov.

De kærligste hilsner fra Peder og Inge


E-mail:
Skrevet af Helle, d. 20-07-2010
Hej Marie & Lene. Tak for lån af Jonathan, det var hyggeligt at have ham med til Sverige. Han har lært at snorkle, og gør det rigtigt godt;-)


E-mail:
Skrevet af Joann Bloch, d. 16-07-2010
Hejsa alle..
Lige en hilsen til jer alle her fra det varme Sunny Beach. Jeg glaeder mig til at baade i og jeg kommer hjem igen, saa vi kan hygge med snak og kaffe.. varme hilsner fra Joann


E-mail: