Gæstebogen....
Dejligt med besøg på vores hjemmeside. Hvis du har tid og lyst, så skriv en hilsen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen....... :o)
Skrevet af Nadia , d. 21-03-2016
Min dybeste medfølelse sender jeg til jeres familie. Det gør mig ondt at I måtte sige farvel alt, alt for tidligt.. Jeres varme og kærlighed mærkes tydeligt i dagbogen.. ❤️


Skrevet af Nadia , d. 21-03-2016
Min dybeste medfølelse sender jeg til jeres familie. Det gør mig ondt at I måtte sige farvel alt, alt for tidligt.. Jeres varme og kærlighed mærkes tydeligt i dagbogen.. ❤️


E-mail:
Skrevet af Benedicte, d. 26-10-2012
Kære familien Kragelund
Det gør mig ondt, at Marie mistede livet, og I hende. Tak fordi, I har opretholdt hjemmesiden, så jeg har fået lov at læse om det frygtelige forløb.
Mange hilsner herfra
- Benedicte.


Skrevet af Lars Olesen, d. 30-05-2012
Hej
Har lige set lidt af hjemmesiden, føler med jer. Jeg har selv MDS omend mit forløb ikke har været slem dit. Mener selv at mit er arbejdsrelateret (opløsningsmidler). Jeg har det rimeligt, får EPO. Jeg håber virkeligt at du også har rimeligt nu, og held og lykke fremover.
Bor i Aalborg


E-mail:
Skrevet af marie, d. 25-02-2012
det er rigtig syndt for dig marie jeg har også en familie med navnet kragelund og min søster har også en sygedom jeg håber du for det godt


E-mail:
Hjemmeside: kiss-com
Skrevet af Anette, d. 21-02-2012
Tænker på Marie og stjerne og engle....


Skrevet af Helle Christensen, d. 16-12-2011
Kære Lene
Det er med dyb sorg jeg har erfaret, at Marie ikke længere er her. Hun var en pige der gik lige i hjertet på mig, og jeg vil aldrig glemme hende - eller dig, for din tapperhed. Håber det bedste for dig og din familie fremover.


E-mail:
Hjemmeside: www.glashuset-aalborg.dk
Skrevet af Anette, d. 24-11-2011
Tænker stadig på dig og resten af familien og ikke mindst på Marie. Emilie og jeg taler stadig meget om hende og hendes fantastiske væsen. Emilie glemmer ikke sådan lige, at det var Marie, som var med til at gøre Emilies start i klassen god. Hun er også meget opmærksom på at hjælpe Signe, det hun formår, fordi Signe var Maries bedste veninde.
Æret være Maries minde.


E-mail:
Skrevet af Inge Lise og Allan Overlade, d. 09-11-2011
Vi sidde alle og føler med Jer alle - I har i den grad kæmpet for sagen, og hver for sig givet afkald for mange af de ting der er hverdag for mange andre. Vi er meget taknemlige for at Vi har lært Jer og kende, Vi ved I alle vil passe på hinanden i denne svære stund, men hvis I har behov vil Vi gerne hjælpe til - Vi er kun et opkald væk. Vi ses i morgen - syntes ellers der har været vand nok i sommers, men Vi kan mærke at dagen i morgen nok indebærer lidt mer...begynder allerede - specielt tak til Dig Lene, for din omsorg, empati og åbenhed - æret være Maries minde.


E-mail:
Skrevet af Lise Dydensborg, d. 08-11-2011
Det er med tårer ned af kinderne (igen) jeg læser den sidste side i jeres dagbog. Tak fordi du lod os lære Marie at kende uden at have mødt hende rigtigt. Vi har på mange måde haft et parallelt forløb - og så alligevel ikke. Jeres lange og urimelige kamp minder mig hver dag om hvor heldige vi har været og hvor skrøbeligt livet er.
Ære været Maries minde.


E-mail:
Skrevet af E. Rasmussen (kollega til A.Barrett), d. 04-11-2011
Kærligheden til vores børn er evig, den kan ingen tage fra os. Jeres Marie vil altid være en del af jer, hver især, og jer, som familie...også i fremtiden.
Min dybeste medfølelse. Der findes ingen ord..I gennemgår det, vi alle går og frygter..men... kærligheden til vores børn overvinder i bund og grund ALT og vil ALTID leve...


E-mail:
Skrevet af Freja Bech-Jessen, d. 04-11-2011
Kære Lene,

Du kender mig ikke, og jeg kender ikke dig. Alligevel har vi frygteligt meget til fælles. Min datter blev diagnosticeret med MDS for tre uger siden. Hun hedder Ellen er fire år gammel, har honninggult hår og et livligt, lykkeligt væsen.
Jeg synes på mange måder, at hun ligner din Marie, som jeg har lært hende at kende gennem dine beskrivelser og billeder på bloggen. Jeg ville ønske, at vores to piger en dag ville kunne have mødt hinanden, set hinanden i øjnene og vidst, at de to havde kæmpet mod og sejret over den samme samvittighedsløse sygdom.
Det kan jeg forstå, at de aldrig kommer til, og det gør mig usigeligt ondt.
I din dagbog, kan jeg læse, at din datter var en helt særlig pige. Fuld af vilje, sødme og tapperhed. Men jeg kan også læse – mellem linjerne – at du var en helt særlig mor. En mor, der magtede at følge sin datter gennem alle de urimeligheder, hun skulle igennem og forstod at lindre og aflede hende fra smerterne og angsten. Det er så tydeligt, at du stod din datter bi. At du var der for hende altid og fuldt og helt.
Jeg kan kun håbe, at jeg kan håndtere de udfordringer, der venter min datter, bare tilnærmelsesvis lige så godt som dig. Men du skal vide, at du ved dit eksempel har givet mig mere styrke og tro på, at jeg kan klare det, der venter. Det er jeg meget taknemmelig for.

Du og Marie har gjort et stort og uudslætteligt indtryk på mig. Jeg ønsker det bedste for dig og dine børn.

Kærlige hilsner
Freja


E-mail:
Skrevet af Karin Ødum, d. 01-11-2011
Mange tanker til jer.


E-mail:
Skrevet af Fam. Nymand, d. 31-10-2011
Kære Lene
Det gør os utroligt ondt at høre, at Marie ikke er blandt os længere. Hun må være den sødeste og tapreste lille engel, der er.
Vores tanker går til dig og dine nærmeste.
Mange tanker og hilsner
Lærke (som Marie gik i dagpleje med) og resten af familien Nymand.E-mail:
Skrevet af Jorun Jacobsen, d. 31-10-2011
Kære Lene
Vores tanker er hos jer alle.

http://www.hcandersen-homepage.dk/e1-engelen.htm

Med dybeste medfølelse og de kærligste hilsner fra os alle, Napoleon og Jorun


E-mail: