Gæstebogen....
Dejligt med besøg på vores hjemmeside. Hvis du har tid og lyst, så skriv en hilsen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen....... :o)
Skrevet af Dorthe, d. 02-04-2009
Hej Kragelund'er!
Hvor er det en flot hjemmeside I har sat op! Asta er meget begejstret for billederne med tegnet overskæg!
Vi tænker meget på jer alle sammen. Hvis der er noget vi kan gøre må I endelig sige til, det bliver selvfølgelig lidt lettere når I kommer til sjælland at kunne gøre noget for jer der kræver fysisk tilstedeværelse. Rasmus har f.eks. ved flere lejligheder lavet hospitals catering, når man er ved at få nok af den frygtelige hospitalskost, det kan jo være det er den slags I får brug for...? I siger bare til!
Mange knus og tanker fra kusine Dorthe


E-mail:
Skrevet af Lone, d. 01-04-2009
Hej søde Lene.
Sikke dog en fantastisk ide - knus Lone


E-mail:
Skrevet af Bedstemoster Rita og Normann, d. 01-04-2009
Kære allesammen.
Sikke dog en flot hjemmeside I har lavet, det må ha' været et stort arbejde, men sikkert også sjovt, kan man næsten gætte. Bare vent, måske finder vi nogle billeder, som er lidt 'skøre' og sætter dem ind,(når vi altså får lært at gøre det!)
Mange knus fra os begge


E-mail:
Skrevet af Joann Bloch Jensen, d. 01-04-2009
Hej hele fam. Kragelund. Rigtig dejligt at i har fået oprettet en hjemmeside så vi kan følge med når i er alt for langt væk fra os i lille Støvring.
Du må få downloadet "Skype" så kan vi også snakke sammen over computeren - og det koster gratis ;-)
Men men I slipper ikke - vi kommer på besøg i Storstaden når det passer jer (og Mette).
Knus og kram fra Joann


E-mail:
Hjemmeside: ...
Skrevet af Karin Søgaard (Green), d. 01-04-2009
Hej Lene.
Har lige været inde på jeres hjemmeside og læst lidt om din smukke datter. Jeg er ikke helt nået til bunds i, hvad det er for en sygdom hun har. Jeg vil følge med i din dagbog - synes det er fantastisk du har overskud til det. Men jeg kan læse, at I skal til Legoland på fredag... Det skal jeg også, med to af vores 4 børn. Vi har to børn i pleje, hvor den ældste har været gennem et længerevarende kræftforløb for nogle år siden. Han er heldigvis rask nu og har det supergodt. Men vi er stadig med i forældreforeningen - og derfor også inviteret med på fredag. Sandsynligheden for at vi mødes er nok lille - der kommer jo andre også. Men det kunne da være sjovt, og jeg vil kigge efter dig. Ellers må I have det rigtig godt.
Venligst Søgaard.


E-mail:
Skrevet af Bedsterne, d. 31-03-2009
Hej skønne Familien Kragelund !
Hvor er det en fin idé med denne hjemmeside. Vi håber rigtig mange vil besøge den og bidrage med hilsener om stort og småt ! Vi glæder os til at skulle tidlig op på fredag!! Så skal vi nemlig have en dejlig laaang dag med jer og Martin og drengene i LEGOLAND. Vejrudsigten siger sol og forår. Det bliver hyggeligt.
Knus og kram fra Bedsterne


E-mail:
Skrevet af Onkel Peter, d. 31-03-2009
Hej søde familie..
Dejligt med en rigtig god side, God Ide.
Imorgen når Rasmus og Kirstine er vågne skal de da osse ind og kigge...
Knus fra os alle på fyn


E-mail:
Skrevet af Mette, d. 31-03-2009
Kære alle I dejlige Kragelunder!

Det er dejligt at kunne følge med her, selvom jeg HÅBER, vi også kan ses i virkeligheden her i Kbh. Nu må vi se, hvordan det hele bliver...

Kys og kram fra os alle


E-mail:
Skrevet af Fam. Madsen Strandgården, d. 31-03-2009
Hej alle 4
Hvilken genial idee at lave en hjemmeside, hvor får i overskuet fra. Så er der selvfølgelig også noget mere sjovt at tage sig til på Rige. Vi vil følge jer her på sidelinien og sende jer alle vores positive tanker.Giv lyd, hvis vi kan være til nogen hjælp.


E-mail:
Skrevet af Ann-Lou Elgaard, d. 31-03-2009
Hej skønne familien Kragelund. Lige en lille hilsen fra vendsyssel. Skønt med en hjemmeside, hvor man kan følge med- og sende Jer de varmeste tanker. Knus fra Ann-Lou


E-mail:
Skrevet af Jane Hosbond, d. 30-03-2009
Hej skattepige...
sikke en flot hjemmeside I har fået lavet. Nu har jeg været inde og se det hele og er rigtig glad for at vi kan følge med her når I er på Rigshospitalet!
knus fra moster


E-mail: